BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

marți, 16 octombrie 2007

miroase a...

am iesit pe la 7 cu catelul, activitate aparent banala...cand am iesit din scara, inca nu ma hotarasem ce tigari imi iau, unde ma duc, cui ii dau un telefon...dar cand am simtit mirosul de zapada si fum, mi-am dat seama ca trebuie sa ies cu stefi.....ma intrebi de unde miros de fum?au facut boschetarii focul la tomberoane...oricum, atmosfera saracacioasa si mirosul acela greu mi-au declansat ciudate sentimente...am inceput sa am fluturasi in stomac....mi-am luat un pachet de lucky strike, am sunat-o pe stefi, si ne-am indreptat amandoua voioase si foarte vorbarete spre vesnica bancuta dintre blocuri, locul in care se petrec scurtele si aparent neinsemnatele noastre intalniri...apoi, pornind pe mihai viteazu, mirosul m-a izbit iar....beculetele alea vechi si infecte, si globurile alea mari si rosii, frigul, si iar mirosul....mizeria, babutza de la coltul strazii care incerca sa treaca strada, cateii vagabonzi...cand am venit de la scoala, se vedea creasta fagarasului sublim....si vedeam zapada de la palti....si mi-am dat seama ca imi doresc sa aud focul sfaraind in soba, si sa beau vin fiert, si sa mananc mere si dovleac copt si a ma joc in zapada.....nu stiu nici eu ce vreau.....aa, si ca sa continui in aceiasi nota a dorintelor, vreau moartea pizdelor contemporane!

6 zambete:

adyA spunea...

there's something in the air :)) si pe mine m-a lovit chestia asta cu iarna, cu muntele si da! imi doresc moartea pizdelor contemporane (da' despre asta vorbim in particular :)) )


miroase a.... sloboz.. app, tre sa continui cu sondajul ala.. "Mah! slobozu' tau cum miroase?" :))

si nu zi ca nu iti citesc blogu' tuh kzida ca il citesc, da' n-am timp sa comentez si asta e grav! daca nici ptr asta nu mai am timp... :)) inchipuie-ti de altele :))

glumesc... :P

si sa nu uit... te iubesc fa!

Sascha spunea...

babe...i love you too
nu stiu cum miroase slobozu' meu, k n-am mai dat la laba de mult :))

oneTwo spunea...

si eu vreau moartea barbatilor chei pe cur. si a puricilor de cartier. si vreau ca dumnezeu sa vina sa borasca cand vede in ce hal mor cainii in romania si in ce hal e injurat el. da sa moara pizdele de cartier? prea sadic.... prea sadic pentru mine... sa moara cei care le adora.

Sascha spunea...

actually, ideea mea era simpla disparitie a lor, a pizdelor...cu ocazia asta, ar urma reglarea de conturi cu adoratorii lor

adyA spunea...

sa moara si pizdele si aia carora le plac pizdele...
bine.. prin pizda a se intelege fufa :D
ca daca nu ar trebui sa omoram tot sexul masculin
si prin sex masculin a se intelege persoanele de sex masculin, ca daca am incerca sa omoram numa' organu'... tot nu rezolvam nimic.

Sascha spunea...

nu vream sa ucidem organul....e prea placut ce stie el sa
faca :))