BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

duminică, 13 ianuarie 2008

Bilant 2007

Avand in vedere ca lipsa de inspiratie si de orientare si-au spus cuvantul, am ajuns sa fac bilantul pe 2007 dupa 2 saptamani de 2008.
declar fara nici un fel de retinere ca asta a fost cel mai tare an ever!!si se pare ca 2008 se anunta a fi si mai bun de atat.
in 2007 am cunoscut cei mai frumosi oameni, am descoperit ca suntem frumosi, ca suntem tineri, fiecare este el insusi pentru el, fiecare de deosebit in felul lui si in ochii fiecaruia.am intalnit oameni pe care ii iubesc si care imi sunt alaturi orice ar fi, oameni care mi-au schimbat viata.
prietenii mai vechi au ramas alaturi de mine, s-a mai scurs un an alaturi de voi, va iubesc!
in 2007 am reintalnit muntele si m-am indragostit pe veci de el.
in 2007 am fost la cele mai faine concerte si festivaluri ever, in 2007 am vazut cele mai geniale piese de teatru, in 2007 am jucat rolul principal in povestea mea.
am invatat sa cant la chitara, am invatat sa ma fac observata.am invatat sa citesc tabulaturi, am scris multe cantece si poezele.
mi-am trs breton, l-am desfintat, iara mi-am tras breton.......intre timp m-am vopsit, mi-am definit stilul.....bietul hippiot :))
pe scurt, a fost un an bun!
hai noroc si la mai mare.....

4 zambete:

Piersicoasa spunea...

"am jucat rolul principal in povestea mea."

foarte bine zis. asta tre sa facem cu totii.

zafox spunea...

"am invatat sa ma fac observata"

wtf ? numa in decursul acelui an ai reusit perfomanta asta impecabil de unica ? ca io nu cred, esti ma rau, dar tot e bine >:d<:*

oneTwo spunea...

eu inca nu am baut mead :((

Claudiu Craciun spunea...

Trei sute de pocale sa golim in noaptea asta, cionind cu luna (pe care o paste eclipsa), slavind tineretea si anii care trec...
Beau pentru cei mai frumosi ani, pentru sperantele, nazuintele, credulitatea si cinstea lor, pt tot ceea ce, la 20 de ani, face sa ne bata inimile, caci niciodata nu vom cunoaste ceva mai bun in viata! Beau pentru voi, zile de aur... beau pentru TINERETE!