BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

marți, 7 aprilie 2009

Basarabia Pamant Romanesc!


Protestele incepute ieri in Chisinau, in urma fraudarii alegerilor legislative, au continuat azi, marti, 7 aprilie, vor continua pana in momentul cedarii regimului comunist.-afirma Antena 3
La alegerile locale din 2007 au obţinut 35%. Iar acum in 2009, în plină criză economică, când în toate ţările, partidele au probleme în a se menţine la guvernare şi la putere, comuniştii se duc la 50%. -ZaFox
Aproximativ 30.000 de oameni, in marea lor majoritate tineri, protesteaza in jurul pranzului in zona Presedintiei si a Parlamentului din Chisinau, acuzand guvernarea comunista de fraudarea votului din 5 aprilie si solicitand repetarea alegerilor parlamentare.
16,00 Presa locala anunta ca armata a deschis focul impotriva protestatarilor din Chisinau
Diseară în Bucureşti, la ora 20.00 la borna din faţa Teatrului Naţional, manifestaţie pentru susţinerea basarabienilor.


surse:
HotNews
ZaFox
Unimedia

3 zambete:

zafox spunea...

eu, intre hotnews si unimedia :> . Ah la naiba, ce bine ma simt. Am o intreaga echipa de reporteri pe terent in Chisinau =))

Transylvanian Sjel spunea...

macar de s-ar organiza studentii aia.. in loc sa arunce cu pietre.. sa faca ceva ce i-ar face pe cei din europa de est sa se uite inspre moldova, astfel ajutandu-i sa nu ajunga ca si belarus, adica urati si denigrati de toti..

Anonim spunea...

Am fost si eu azi in Piata Universitatii :D
A fost nebunie curata, dar un sentiment unic!
BASARABIA E ROMANIA!