BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

duminică, 14 februarie 2010

confesiuni de clasa a doispea sau "bacu-i maine"...

acum un an pe vremea asta, cineva spunea ca "bacu-i maine"
ei bine, bacu-i maine...

"Ce faci, ma, cand viata te trezeste din visul copilariei?? Cand inevitabil trebuie sa alegi un drum, o facultate, un job, un partener constant cu care sa povestesti duminica dimineata despre cum o sa va mobilati livingul.
Scopul nostu biblic ( ?? ) e procreerea. Deci mai intai gasirea unui partener si pregatirea cuibului in vederea cresterii si educarii viitorelor progenituri. Daca ai pretentii si niscava asteptari de la viata te lupti ( la propriu ) pt un job calumea, cu nume compicat gen manager si programator. Depui tone de CV`uri europene, dai lovitura, te afirmi, avansezi, salariul creste, destule zerouri, munca pana la 10 seara, masina, cumparaturi in fuga de la supermarket, lapte rece si laptop. Si cand ti-ai tras partener, faci nunta, chemi toata scara, factura la orange creste, voi doi vorbiti mai mult la telefon. Vin progeniturile, concepute in noptiile cand va iubiti incercand sa recuperati departarea de peste zi, botez, hainute dragute, concediul de materniate sau cum dracu il cheama, gradinita, bicicleta, flori pt invataoare, ore de inot, primul computer, prima tigara, prima betie, primul tatuaj, prima data cand iti zice ca vrea sa plece in vama.
Atunci iti amintesti de vremurile cand stateai in cort si o fumai pe maria ioana.. de rauri de vodka si de focuri pe plaja, de gemete, de buze uscate, de urme de bronz, de chitari si de nisip. Iti amintesti cat de fericit erai cand te trezeai la 11 transpirat in cort, cand iti tratai mahmureala cu bere, cand te amestecai in nisip si alge si nu-ti pasa de nimic. Deci, il lasi in vama?"
Copilei verii ii apartin vorbele astea minunate...

maine am bac.la modul cel mai real.sunt paranoia.

Later Edit: Roro vine acaaasaaaa si ii cant la chitara pana nu mai poate!!!

5 zambete:

Summer spunea...

na pisi ca ai luat 10 !!! :d eu nici acum n-am aflat raspunsul :))

Anonim spunea...

interesant :) dar se mai dau note la bac?

Summer spunea...

calificativul experimentat - ma rog..

diamonds and rust spunea...

stiu ca vine....
si stiu c'ai sa'i canti mai mult decat mi'ai cantat mie... :))

IUBBIE spunea...

Sascha femeie!!!!!!!!vreau neaparat idul tau te rog...ar fi cazul am zis sa ti-l cer decand ma tot perind pe blogu' tau.Hai ca te duc la mare *:*:*::