BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

joi, 19 august 2010

am aflat...


...plaja in bocanci.si-mi spunea pe furis, la ureche, ca o sa ii fie dor de mine.si mi-a lasat promisiunea ca anul viitor o voi gasi la fel.

mai mult de atat nu pot sa spun.orasul ma topeste de caldura, ma topeste de vise, ma topeste de griji, imi soarbe fiecare strop de energie cu melancolia ce o emana.am ajuns sa ma plimb pe stradutele burugului ca printr-o carte scrisa de un vechi prieten, in care eu sunt personaj secundar.si scriu si citesc acea carte de multi ani.si mi-e frica de capitolele noi.le-as reciti aievea pe cele vechi.un capitol am incercat sa il ingrop.undeva pe malul marii.
l-am iubit cu disperare...dragoste obsedanta, care te imbolnaveste, o dragoste care nu te lasa sa respiri.l-am ingropat?nu.nu cred ca se poate.nu de tot.
mi-e prea cald si prea soare ca sa-mi fie dor de altcineva.imi pare rau.doar atat...


mergem din prag in prag.urcam.scara-i mai larga cand ai nevoie de oameni care sa te ajute sa-ti pastrezi echilibrul, mai ingusta cand iti testeaza echilibrul, dreapta cand lucrurile se complica, intortocheata cand lucrurile se simplifica prea mult si...tot asa...du-te vino constant...

poftim?!
pardon?
aa..nu, ma scuzati, nu locuiesc aici, am venit doar in vizita.
nu, nu stiu cum se numeste, v-am mai spus, nu locuiesc aici.
ma scuzati, acum am sa plec.buna ziua.
nu dom'ne, ti-am mai spus, nu-s de-aici si nu, nu stiu cine-i dumnezeu asta al tau sau la ce etaj sta.probabil ca la ultimul etaj.
**astia bogati tot timpul stau la penthouse**
poate are bicicleta.uitati-va si dumneavoastra dupa o bicicleta...